Liefde en vallei orgasme dag voor singles en paren

Data en plaats in overleg. Docent Alma Timmer Laat me weten als je mee wilt doen dan ze ik je op de wachtlijst. Kosten: € 95,00 (zelf lunch meenemen) Aanmelden: info@vallei-orgasme.eu of   Heb je ervaring met tantra? En wil je je ervaringen nog verder verdiepen en verbreden?

10:00  – 17:00 uur

Kosten: € 95,00 (zelf lunch meenemen) Aanmelden: info@vallei-orgasme.eu

Seksuele Qigong

Seksuele Qigong

Deze dag beginnen we met wat speelse, hart-openende kennismakings-oefeningen. In korte tijd scheppen we zo met elkaar een intieme, veilige setting. Na een stukje theorie gaan we die ochtend vooral praktisch aan de slag met de levensenergie opwekken via (seksuele) qigong. Daarna oefenen we zowel op onszelf als in tweetallen de ‘micro-kosmische kringloop’ meditatie. We doorlopen de stappen van de ‘Big draw’ waarmee we de energie omhoog leren trekken. In de middag krijg je een demonstratie van een tantrische massage, om te laten zien hoe je op een verbonden manier de seksuele chi tot stromen brengt. Afhankelijk van de mate van intimiteit die passend voelt wissel je met een (gelegenheids)maatje deze vorm van massage uit om de energie verder te intensiveren. Door deze energie niet te ontladen, maar via de Big Draw door je hele lijf heen in circulatie te brengen, ontstaan er vallei-orgastische lichaamsbelevingen. Dit keer op keer herhalen geeft een verdere verhoging van je energie-niveau, waardoor de vallei-orgastische lichaamsbeleving zich verdiept.

M/V evenwicht

Wij streven naar een evenwicht tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Wil je als man met een man werken of als vrouw met een vrouw, dan vragen we je je aan te melden met een partner en te melden dat je samen met hem/haar wilt werken.

Ervaring

‘Even een mailtje. Je hoort het natuurlijk vaak maar graag wil ik je laten weten dat ik me heerlijk voel na gisteren. Een paar uurtjes eigenlijk maar, bezig zijn met massage geven en massage ontvangen, maakt dat ik heel veel energie heb, mij vrolijk voel en met veel plezier mijn werk doe (ook poetswerk gaat in een flow door). Jippie jeeeeee!!!! Dit gun ik iedereen! Bedankt voor jouw pittige, zachte, veilige ZIJN en centrum. ‘ Warme knuffel, Marjanne

Liefde en vallei-orgasme verdiepingsdag  Heb je ervaring met tantra? En wil je je ervaringen nog verder verdiepen en verbreden? Deze dag ga je, in een opbouw van mooie en intieme oefeningen, de sluizen van jouw energiesysteem verder openen. Op speelse en intuïtieve wijze gaan we elkaars zintuigen prikkelen. We komen dieper in ons lijf en kunnen daardoor meer gaan waarnemen en voelen. Ja gaat experimenteren met diverse aanraakvormen, met en zonder blinddoek, zonder en met olie. Het doel van de dag is dichter bij een totaal orgastische beleving te komen en te genieten van elke stap die we op weg daar naartoe beleven.

Alma

Alma Timmer Ik werk als Trauma Therapeut in Wageningen. Ik ben breed opgeleid in Shiatsu, Cranio sacraal, CNT (Chi Nei Tsang I en II = orgaan massage), EFT (Emotional Freedom Techniek) en access bars. Mijn passie is mensen helpen te genieten van hun leven en hun kracht te vinden. Oude patronen en blokkades hoeven niet meteen weg. Als je jouw eigen patronen en weerstanden werkelijk onder ogen ziet, begrijpt en doorleeft, dan voel je je er steeds makkelijker bij. Bij Helios ben ik gastdocent aan de Tantra massage opleiding. Een afspraak maken voor een massage of shiatsu behandeling: mail naar info@massage-wageningen.nl