Liefde en vallei orgasme dag voor singles en paren

10:00  – 17:00 uur 2018: zondag 22 juli, woensdag 5 september, woensdag 21 november, verdiepingsdag: 6 december

Docenten: Alma Timmer en Dick Nijssen
Plaats: Helios, Badhuisweg 3, 8181 RA Heerde Kosten: € 95,00 (zelf lunch meenemen)
Aanmelden: info@vallei-orgasme.eu of https://www.helioscentrum.nl/taotantra-avond-dag/vallei-dag-voor-singles-en-paren

Seksuele Qigong

Seksuele Qigong

Deze dag beginnen we met wat speelse, hart-openende kennismakings-oefeningen. In korte tijd scheppen we zo met elkaar een intieme, veilige setting. Na een stukje theorie gaan we die ochtend vooral praktisch aan de slag met de levensenergie opwekken via (seksuele) qigong. Daarna oefenen we zowel op onszelf als in tweetallen de ‘micro-kosmische kringloop’ meditatie. Op deze ochtend werken we vooral met ‘niet-opgewarmde chi’. We doorlopen de stappen van de ‘Big draw’ waarmee we de energie omhoog leren trekken. In de middag werken we met ‘warme chi’. Je krijgt een demonstratie van een tantrische massage, om te laten zien hoe je op een verbonden manier de seksuele chi tot stromen brengt. Afhankelijk van de mate van intimiteit die passend voelt wissel je met een (gelegenheids)maatje deze vorm van massage uit om de energie verder te intensiveren. Door deze energie niet te ontladen, maar via de Big Draw door je hele lijf heen in circulatie te brengen, ontstaan er vallei-orgastische lichaamsbelevingen. Dit keer op keer herhalen geeft een verdere verhoging van je energie-niveau, waardoor de vallei-orgastische lichaamsbeleving zich verdiept.

M/V evenwicht

Wij streven naar een evenwicht tussen het aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Wil je als man met een man werken of als vrouw met een vrouw, dan vragen we je je aan te melden met een partner en te melden dat je samen met hem/haar wilt werken.

Ervaring

‘Even een mailtje. Je hoort het natuurlijk vaak maar graag wil ik je laten weten dat ik me heerlijk voel na gisteren. Een paar uurtjes eigenlijk maar, bezig zijn met massage geven en massage ontvangen, maakt dat ik heel veel energie heb, mij vrolijk voel en met veel plezier mijn werk doe (ook poetswerk gaat in een flow door). Jippie jeeeeee!!!! Dit gun ik iedereen! Bedankt voor jouw pittige, zachte, veilige ZIJN en centrum. ‘ Warme knuffel, Marjanne

Liefde en vallei-orgasme verdiepingsdag 6 december Heb je ervaring met tantra? En wil je je ervaringen nog verder verdiepen en verbreden? Deze dag ga je, in een opbouw van mooie en intieme oefeningen, de sluizen van jouw energiesysteem verder openen. Op speelse en intuïtieve wijze gaan we elkaars zintuigen prikkelen. We komen dieper in ons lijf en kunnen daardoor meer gaan waarnemen en voelen. Ja gaat experimenteren met diverse aanraakvormen, met en zonder blinddoek, zonder en met olie. Het doel van de dag is dichter bij een totaal orgastische beleving te komen en te genieten van elke stap die we op weg daar naartoe beleven.

AlmaDocenten:

Alma Timmer Ik werk als Trauma Therapeut in Wageningen. Ik ben breed opgeleid in Shiatsu, Cranio sacraal, CNT (Chi Nei Tsang I en II = orgaan massage), EFT (Emotional Freedom Techniek) en access bars. Mijn passie is mensen helpen te genieten van hun leven en hun kracht te vinden. Oude patronen en blokkades hoeven niet meteen weg. Als je jouw eigen patronen en weerstanden werkelijk onder ogen ziet, begrijpt en doorleeft, dan voel je je er steeds makkelijker bij. Bij Helios ben ik gastdocent aan de Tantra massage opleiding. Een afspraak maken voor een massage of shiatsu behandeling: mail naar info@massage-wageningen.nl

Dick Nijssen Sinds 1986 heb ik in mijn workshops en in privé-sessies vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Van 2001-2007 heb ik Begeleider Dick  Nijssenop Helios Liefde, Seksualiteit & Essentie (tantra) weekenden en een tantra jaartraining gegeven. Inmiddels heb ik ruim 1000 weekendworkshops en meerdaagses begeleid. Door de jaren heen ben ik dieper thuis gekomen in een bron van liefde en vreugde, die ik altijd in mij aanwezig voel; zelfs wanneer ik pijn en beperkingen tegenkom. Daarmee schep ik een energieveld, waarbinnen je je al gauw welkom, gezien en geliefd voelt. De intimiteit die zo ontstaat in en met jezelf, is een belangrijke voorwaarde voor een natuurlijke intimiteit met anderen. Zo kan iedere deelnemer in mijn groepen tot bloei komen. Je leert je comfortzone te vergroten, nieuwe ervaringen op te doen, beperkende overtuigingen los te laten en diepere dimensies van genieten te ervaren. Wat je ook verder nog aan kennis en vaardigheden in mijn workshops opdoet: het grootste geschenk waar je mee naar huis zult gaan is een diepere en meer liefdevolle verbinding met jezelf. Dick geeft op Helios ook op individuele basis Tantramassage en intimiteits-coaching sessies.